Voileipäkakku (karpimpi)

Vaahdota kerma kevyesti.

Liuota liivatejauhe kiehuvaan lihaliemeen, niin että se sulaa.

Sekoita tuorejuusto & Cuisine (tai 2pkt tuorejuustoa) ja lisää kuuma liivateliemi.

Yhdista kermavaahto sekä tuorejuusto-liivateseokset.

Lisää joukkoon kinkkusuikaleet, paprika pieninä kuutioina ja kurkkusalaatti (jos käytät).

Kaada seos kelmulla vuorattuun irtopohjavuokaan, painele päälle leipäviipaleet (joista on reunat poistettu).

Kostuta leipien pinta lihaliemellä tai maidolla.

Päälle kelmu.

Anna olla jääkaapissa ainakin 3h, mieluiten yön yli. Kakku on tehty keikauskakkutapaan :) eli jos haluat, voi pohjalle laittaa ennen täytettä esim.

kirsikkatomaatteja & viinirypäleitä halottuna.

Sitten päälle tuorejuustoseos ja sitten leipä.

Itse en laittanut koristeita.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karppinen-leipä (Perheleipurit), annos 25g31g73kcal5.8g3.8g3.5g4.4g
Lihaliemi laimennettu 16g3kcal0g0.5g0.1g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour39g118kcal1.3g1.7g11.7g0.4g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit39g51kcal1.2g0.8g5.1g0g
Kinkkusuikale, Portti47g59kcal8g0.2g3.3g0g
Kurkkusalaatti, Rainbow, 360g/purkki24g11kcal0.2g2.3g0g0g
Paprika, punainen22g5.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Liivate 1.9g6.6kcal1.6g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl52g176kcal1g1.6g18.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana543g1003kcal38.6g23.8g83.8g10.4g
Valittu annoskoko271g501kcal19.3g11.9g41.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna136g251kcal9.7g6g21g2.6g
Arvot/100g100g185kcal7.1g4.4g15.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255370