Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)30g105kcal3.9g21g0.4g0.9g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)60g98kcal15g0.5g4g0g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g90g36kcal1.5g7.4g0.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 15g23kcal1.2g0.7g1.6g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%60g72kcal1.7g2.7g6g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper11g30kcal2.7g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana543g732kcal52.2g65.2g28.6g2g
Valittu annoskoko272g366kcal26.1g32.6g14.3g1g
Annoskoko puolitettuna136g183kcal13.1g16.3g7.2g0.5g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961