Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 64g35kcal1g8.4g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi3.4g9kcal0.3g0.2g0.8g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g35g72kcal5.1g0.4g5.1g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste38g9kcal0.3g1.8g0.1g1.1g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana543g251kcal13.4g21.6g12.2g3.2g
Valittu annoskoko272g125kcal6.7g10.8g6.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna136g63kcal3.4g5.4g3.1g0.8g
Arvot/100g100g46kcal2.5g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257