Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 75g72kcal2.3g14.7g0.2g0.7g
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.8g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)75g19kcal0.8g4.1g0g1.1g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g19g56kcal3g0.4g4.7g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g19g62kcal5.2g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana544g755kcal49g39.4g44.4g4g
Valittu annoskoko272g378kcal24.5g19.7g22.2g2g
Annoskoko puolitettuna136g189kcal12.3g9.9g11.1g1g
Arvot/100g100g139kcal9g7.2g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460777