Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)

-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa

Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.

Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.

Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.

Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.

Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.

Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.

Paista uunissa 200'c/45min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Timopaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto250g701kcal47.6g0g55.1g0g
Sipuli (käsittelemätön)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Kermaviili, maustamaton (Valio)400g480kcal12g16.4g40g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl220g286kcal28.8g0.7g18.3g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1600g2720kcal320g0g160g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5421g8504kcal823g57.2g547.8g8.2g
Valittu annoskoko2710g4252kcal411.5g28.6g273.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna1355g2126kcal205.8g14.3g137g2.1g
Arvot/100g100g157kcal15.2g1.1g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=30816