Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 1199g2441kcal214.6g0g177.4g0g
Linssi, punainen, Go Green599g1948kcal143.8g293.7g6g71.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g584g164kcal3.5g34.8g1.2g14.6g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)30g78kcal3.9g3.6g5.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5424g9422kcal739.4g693g381.2g183.4g
Valittu annoskoko2712g4711kcal369.7g346.5g190.6g91.7g
Annoskoko puolitettuna1356g2355kcal184.9g173.3g95.3g45.9g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427122