Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 601g1926kcal160.9g0g143.9g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Makaroni, tumma 601g2161kcal81.1g394.9g18g35.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g188g526kcal35.7g0.1g41.3g0g
Tomaattipyree (Felix)150g120kcal4.5g24g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 331g472kcal41.3g1g33.9g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g751g98kcal11.6g11.3g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl15g38kcal1.8g0.2g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5424g10721kcal675.8g870.2g482.8g73.6g
Valittu annoskoko2712g5361kcal337.9g435.1g241.4g36.8g
Annoskoko puolitettuna1356g2680kcal169g217.6g120.7g18.4g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16g8.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710