Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona1500g1020kcal183g58.5g3g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)750g1425kcal33.8g120g90g0g
Karpalo, pakaste300g66kcal1.2g10.5g2.1g9.9g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g150g644kcal114g5.2g16.5g0g
Liivate 15g52kcal12.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5430g6414kcal689.6g388.4g223.2g19.8g
Valittu annoskoko2715g3207kcal344.8g194.2g111.6g9.9g
Annoskoko puolitettuna1358g1603kcal172.4g97.1g55.8g5g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.2g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358567