Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%600g1020kcal120g0g60g0g
Juusto, Valio arkijuusto240g792kcal64.8g0g57.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1245g225kcal7g31.1g5g8.7g
Paprika punainen 150g44kcal1.4g6.7g0.6g2.8g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)150g240kcal4g4g22.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g165g462kcal31.4g0g36.3g0g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5430g6178kcal460.8g96.6g424.6g27.6g
Valittu annoskoko2715g3089kcal230.4g48.3g212.3g13.8g
Annoskoko puolitettuna1358g1545kcal115.2g24.2g106.2g6.9g
Arvot/100g100g114kcal8.5g1.8g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712