Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha373g620kcal70.9g0g37.3g0g
Keittojuurekset, apetit187g49kcal1.7g9g0.6g4.3g
Peruna, keskikokoinen 60g373g224kcal5.6g48.5g0.4g3.4g
Lihaliemikuutio Maggi5.1g14kcal0.5g0.4g1.2g0g
Kasvisliemikuutio 5.1g16kcal0.5g0.7g1.2g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g117g327kcal22.2g0g25.7g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g14g11kcal1g1.3g0.1g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g46kcal5.2g0g2.8g0g
Keittojuurekset, apetit14g3.6kcal0.1g0.7g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g28g17kcal0.4g3.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g8.6g24kcal1.6g0g1.9g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi103g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5432g2734kcal221g134.2g143g18.6g
Valittu annoskoko2716g1367kcal110.5g67.1g71.5g9.3g
Annoskoko puolitettuna1358g684kcal55.3g33.6g35.8g4.7g
Arvot/100g100g50kcal4.1g2.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183250