Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa875g149kcal3.5g21.9g5.2g6.1g
Purjosipuli 464g106kcal8.4g11.1g0.9g9.7g
Paprika keltainen 175g53kcal1.6g8.9g0.3g3.5g
Tomaatti 437g100kcal2.4g15.1g1.3g6.1g
Sipuli (kuorittu)131g35kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g39g83kcal5.3g8.3g3.2g0g
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 71g627kcal0g0g70.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5432g2304kcal45.8g143.2g164.2g55.2g
Valittu annoskoko2716g1152kcal22.9g71.6g82.1g27.6g
Annoskoko puolitettuna1358g576kcal11.5g35.8g41.1g13.8g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294665