Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1399g2378kcal279.8g0g139.9g0g
Ranskankerma Valio350g979kcal8.7g12.2g97.9g0g
Sipuli (kuorittu)350g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Flora ruokakerma 15 % 250g291g437kcal4.7g10.2g43.7g0g
Pekoni Pirkka326g947kcal45.7g3.3g84.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5432g9670kcal686.8g85g734.2g11.8g
Valittu annoskoko2716g4835kcal343.4g42.5g367.1g5.9g
Annoskoko puolitettuna1358g2418kcal171.7g21.3g183.6g3g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161