Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore53g5.3kcal0.3g0.9g0.1g0.4g
Sipuli, kokonainen 50g7.4g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Omena, ulkomainen kuorittu106g43kcal0.2g9.9g0.1g1.9g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)106g64kcal3.6g4.8g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana544g228kcal8.4g32g7.8g4.8g
Valittu annoskoko272g114kcal4.2g16g3.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna136g57kcal2.1g8g2g1.2g
Arvot/100g100g42kcal1.5g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500