Bataatti-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli rasvassa pannulla.

Mausta.

Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi.

Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle) ja raejuusto.

Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti.

Vatkaa munat ja maito keskenään.

Mausta suolalla.

Kaada munamaito vuokaan.

Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.

Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min. Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu.

Paista vielä 20 - 30 min tai kunnes bataatit tuntuvat kypsiltä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2176 grammaa

Tanjizzz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Bataatti, kuorittu 91g74kcal1.4g15.3g0g2.7g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 50g13kcal1.6g1.5g0g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki25g16kcal3.3g0.5g0.1g0g
Polar-juusto 15%19g49kcal5.8g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana544g538kcal48.8g36.4g20g6g
Valittu annoskoko272g269kcal24.4g18.2g10g3g
Annoskoko puolitettuna136g134kcal12.2g9.1g5g1.5g
Arvot/100g100g99kcal9g6.7g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390814