Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 88g107kcal18.6g0g3.5g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g25g3.8kcal0.5g0.4g0g0g
Paprika punainen 16g4.8kcal0.2g0.7g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)49g20kcal1g3.4g0.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.2g5.7kcal0.3g0.3g0.4g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Riisi, keitetty, suolaa 79g108kcal1.9g23.8g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana544g619kcal45.2g57.8g22g2.2g
Valittu annoskoko272g309kcal22.6g28.9g11g1.1g
Annoskoko puolitettuna136g155kcal11.3g14.5g5.5g0.6g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88853