Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 32g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Paprika keltainen 38g11kcal0.4g1.9g0.1g0.8g
Kesäkurpitsa zucchini 43g7.8kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Herkkusieni 19g3kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g75g128kcal14.3g0g7.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g19g49kcal5.6g0.4g2.8g0g
Kanaliemi laimennettu 47g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana545g425kcal42.6g10.2g22.4g4g
Valittu annoskoko272g213kcal21.3g5.1g11.2g2g
Annoskoko puolitettuna136g106kcal10.7g2.6g5.6g1g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209837