Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g64g90kcal12.2g0g4.5g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g64g109kcal12.8g0g6.4g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g1.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Persilja 3.9g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)21g29kcal2.3g0.1g2.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Vesi64g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g10g20kcal0.2g4.1g0.3g0.2g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g4.8g17kcal0.6g3.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana544g602kcal57g17.6g33.4g2.2g
Valittu annoskoko272g301kcal28.5g8.8g16.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna136g151kcal14.3g4.4g8.4g0.6g
Arvot/100g100g111kcal10.5g3.2g6.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235