Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Rypsiöljy 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)8.8g7kcal0.3g1.7g0.1g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g125g18kcal0g4.2g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 44g7.9kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Pasta 3-viljan (Torino)11g39kcal1.7g7.4g0.3g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 6.2g1.7kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana544g361kcal24.2g31.4g14.8g3.6g
Valittu annoskoko272g181kcal12.1g15.7g7.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna136g90kcal6.1g7.9g3.7g0.9g
Arvot/100g100g66kcal4.4g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156