Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino36g123kcal8.3g19.2g1.3g2.2g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 45g66kcal6.6g8g0.4g1.8g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g56g62kcal1.7g1.8g5.6g0g
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 39g40kcal1.3g7g0.4g1.1g
Raejuusto, Milbona, Lidl45g41kcal7.2g1.1g0.9g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g3.4g28kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana545g802kcal57g76.6g29g11g
Valittu annoskoko272g401kcal28.5g38.3g14.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna136g201kcal14.3g19.2g7.3g2.8g
Arvot/100g100g147kcal10.5g14.1g5.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347