Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g70g21kcal0.7g2.8g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.2g31kcal0g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2.1g2kcal0g0.4g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g28g48kcal0.7g1.7g4.2g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g28g51kcal0.7g2g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana544g355kcal6g23.6g24.2g1.2g
Valittu annoskoko272g177kcal3g11.8g12.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna136g89kcal1.5g5.9g6.1g0.3g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.3g4.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391430