Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 56g202kcal4.5g44.1g0.3g0.9g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen56g73kcal9.6g1.1g4.6g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Vesi122g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana545g588kcal28.6g94.8g11.8g3.8g
Valittu annoskoko272g294kcal14.3g47.4g5.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna136g147kcal7.2g23.7g3g1g
Arvot/100g100g108kcal5.3g17.4g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245081