Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 113g43kcal1.1g7.8g0.2g2.8g
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 31g100kcal8.4g0g7.5g0g
Riisi, keitetty, suolaa 47g64kcal1.1g14.2g0.1g0.4g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g31g78kcal6g0g6.9g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g31g38kcal1.1g1.1g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana545g671kcal36g51g35.6g6.8g
Valittu annoskoko273g335kcal18g25.5g17.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna136g168kcal9g12.8g8.9g1.7g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059