Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 75g57kcal1.4g11.6g0.1g0.7g
KEITTOJUURES Apetit pakaste38g10kcal0.3g1.8g0.1g0.9g
Hk, sininen lenkki 580g54g125kcal5.4g3.4g9.8g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen1g3.1kcal0.1g0.5g0.1g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla9g37kcal0.2g0.2g3.9g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)19g30kcal0.5g0.5g2.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.5g0.7kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana546g525kcal15.8g36.2g33.6g3.4g
Valittu annoskoko273g263kcal7.9g18.1g16.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna136g131kcal4g9.1g8.4g0.9g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.6g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261050