Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 960g289kcal9g49g1.9g19.2g
Parsakaali brokkoli 800g281kcal37g15.6g2.4g20g
Sipuli 160g48kcal2g7.7g0.3g2.7g
Creme bonjour 14% valkosipuli480g816kcal36g12g67.2g0g
Juusto, Arla Kadett 5%320g608kcal108.8g4.8g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g4084kcal385.6g178.2g175.6g83.8g
Valittu annoskoko2720g2042kcal192.8g89.1g87.8g41.9g
Annoskoko puolitettuna1360g1021kcal96.4g44.6g43.9g21g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697