Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)1996g639kcal65.9g89.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 200g685kcal20.3g139.7g2.4g7g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g313kcal27.4g0.7g22.5g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl299g1048kcal41.9g167.6g22.5g29.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g5368kcal311g795.6g94.8g73.8g
Valittu annoskoko2720g2684kcal155.5g397.8g47.4g36.9g
Annoskoko puolitettuna1360g1342kcal77.8g198.9g23.7g18.5g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534