Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen320g106kcal10.6g15.7g0g0g
Hiiva, 50g80g49kcal10.5g0.9g0.3g0g
Sokeri77g312kcal0g76.7g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g32g100kcal3.5g19.2g2.2g9g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g363.9g6.2g18.2g
Margariini 80% keskiarvo96g681kcal0.3g0.2g76.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki800g448kcal68g40g1.6g0g
Sokeri 204g828kcal0g203.9g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)160g352kcal21g0.8g29.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 320g86kcal1.3g4.6g2.3g5.8g
Rusina96g264kcal2.7g57.7g0.5g9.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g10144kcal341.8g1598.8g239.2g84.6g
Valittu annoskoko2720g5072kcal170.9g799.4g119.6g42.3g
Annoskoko puolitettuna1360g2536kcal85.5g399.7g59.8g21.2g
Arvot/100g100g187kcal6.3g29.4g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434