Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 546g1082kcal14.4g4.2g105.9g36.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g537g145kcal7g25.8g1.1g9.1g
Katkarapu, rainbow819g819kcal188.3g0g7.4g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio455g637kcal12.7g29.6g54.6g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g137g246kcal2.3g15g20.5g0g
Tilli, tuore 227g68kcal8.4g2g1.8g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g5992kcal466.2g153.2g382.6g101g
Valittu annoskoko2720g2996kcal233.1g76.6g191.3g50.5g
Annoskoko puolitettuna1360g1498kcal116.6g38.3g95.7g25.3g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430