Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1120g323kcal11.2g51.5g3.4g20.2g
Kuohukerma,valio,2dl267g907kcal5.3g8g93.3g0g
Siirappi, tumma107g341kcal0.1g78.9g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g120g388kcal60g36g0.6g6.6g
Jauhelihamauste, annos 15g40g1.2kcal0g0.4g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1067g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g3920kcal153.2g349.6g195.4g53.6g
Valittu annoskoko2720g1960kcal76.6g174.8g97.7g26.8g
Annoskoko puolitettuna1360g980kcal38.3g87.4g48.9g13.4g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499