Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore529g53kcal3.2g8.9g0.5g3.7g
Sipuli, kokonainen 50g74g20kcal1g3.6g0.1g0.5g
Omena, ulkomainen kuorittu1058g434kcal2.1g99.5g1.1g19.1g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)1058g635kcal36g47.6g37g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g2284kcal84.6g319.2g77.4g46.6g
Valittu annoskoko2720g1142kcal42.3g159.6g38.7g23.3g
Annoskoko puolitettuna1360g571kcal21.2g79.8g19.4g11.7g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500