Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g1235g1482kcal185.2g86.4g37g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g601g397kcal90.1g0g4.2g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g668g1068kcal14g25.4g100.1g0g
Sipuli 167g51kcal2.1g8g0.3g2.8g
Oivariini, 60 (100g)50g275kcal0.5g0.5g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g6544kcal583.8g240.6g343.2g5.6g
Valittu annoskoko2720g3272kcal291.9g120.3g171.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna1360g1636kcal146g60.2g85.8g1.4g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179