Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 840g944kcal177.5g0g25.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g455g127kcal2.7g27.1g0.9g11.4g
Selleri, annos 50g70g10kcal0.7g2.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)238g64kcal3.1g11.4g0.5g4g
Vesi1120g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5446g2291kcal368g81.2g53.2g30.8g
Valittu annoskoko2723g1146kcal184g40.6g26.6g15.4g
Annoskoko puolitettuna1362g573kcal92g20.3g13.3g7.7g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907