Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1191g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 280g621kcal49g0g47.6g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 462g350kcal8.6g71.3g0.9g4.6g
Porkkana, keitetty, suolaa 147g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 280g95kcal3.1g15.1g0.6g8.1g
Sipuli, paistettu 49g50kcal0.6g2.4g4g0.8g
Lihaliemijauhe/tiiviste 15g45kcal1.7g2.3g3.2g0.1g
Pavut tomaattikastikkeessa298g223kcal11.9g38.7g0.3g14.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5446g2866kcal151.6g276.2g113.8g64.6g
Valittu annoskoko2723g1433kcal75.8g138.1g56.9g32.3g
Annoskoko puolitettuna1362g717kcal37.9g69.1g28.5g16.2g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277