Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 600g643kcal138.6g0g9g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 480g639kcal40.5g84.5g9.6g24g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 720g384kcal7.6g76.3g0.7g13.7g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g24g85kcal4.3g10.6g5.3g2.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8g29kcal0.3g6.4g0.3g0g
Curryjauhe (-), annos 5g20g65kcal2g10g2g2g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Ruokakerma 5%, Valio800g520kcal12g33.6g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5448g5168kcal417g455.8g174.2g86g
Valittu annoskoko2724g2584kcal208.5g227.9g87.1g43g
Annoskoko puolitettuna1362g1292kcal104.3g114g43.6g21.5g
Arvot/100g100g95kcal7.7g8.4g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225087