Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)2000g640kcal66g90g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 200g686kcal20.4g140g2.4g7g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl300g1050kcal42g168g22.5g30g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5452g5380kcal311.8g797.4g94.8g74g
Valittu annoskoko2726g2690kcal155.9g398.7g47.4g37g
Annoskoko puolitettuna1363g1345kcal78g199.4g23.7g18.5g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534