Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 900g685kcal16.9g139.4g1.8g9g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka113g12kcal1.2g1.2g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Purjosipuli 225g52kcal4.1g5.4g0.4g4.7g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl39g30kcal1.6g3.1g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1237g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%113g180kcal3g3g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5454g2270kcal56.4g313.6g75.2g32.4g
Valittu annoskoko2727g1135kcal28.2g156.8g37.6g16.2g
Annoskoko puolitettuna1364g567kcal14.1g78.4g18.8g8.1g
Arvot/100g100g42kcal1g5.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615