Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 102g145kcal12.7g0.3g10.4g0g
Voi 46g335kcal0.5g0.2g37.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g35g212kcal7.3g2.4g19.3g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g12g1.2kcal0.2g0g0.1g9.8g
Leivinjauhe 3.5g6.1kcal0.2g1.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 5.5g21kcal1g0.6g1.2g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.8g10kcal0.8g0g0.7g0g
Voi 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.5g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g2.3g14kcal0.5g0.2g1.3g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.8g0.1kcal0g0g0g0.7g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana546g1554kcal46.6g15g146.2g24.6g
Valittu annoskoko273g777kcal23.3g7.5g73.1g12.3g
Annoskoko puolitettuna137g389kcal11.7g3.8g36.6g6.2g
Arvot/100g100g285kcal8.5g2.7g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256597