Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g120g240kcal24g0g15.6g0g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl11g33kcal0.3g0.3g3.4g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix16g8.1kcal0.2g1.6g0.1g0g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Coctailkurkku, Pirkka4.5g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 6g21kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g9g81kcal0g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana546g776kcal50.6g14.2g56.4g1.2g
Valittu annoskoko273g388kcal25.3g7.1g28.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna137g194kcal12.7g3.6g14.1g0.3g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832