Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl67g20kcal3.1g1.3g0.2g1.1g
Porkkana 55g18kcal0.3g3g0.1g1.4g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio25g70kcal4.8g0g5.5g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g1.3g2.9kcal0g0.3g0.2g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)31g19kcal0.3g1.4g1.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana546g259kcal17g12g14.6g5.4g
Valittu annoskoko273g130kcal8.5g6g7.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna137g65kcal4.3g3g3.7g1.4g
Arvot/100g100g48kcal3.1g2.2g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773