Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]28g95kcal3.4g0g10.4g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 28g34kcal4.6g0g1.7g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty113g158kcal5.8g31.5g0.8g3.8g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g4.2g27kcal0g0.1g3g0g
Soijakastike 2.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)5.6g23kcal1.6g0g1.8g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Parmesan formaggio da pasta2.8g13kcal1.1g0g0.9g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.4g4.1kcal0.2g0.2g0.3g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g56g62kcal1.7g3.7g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana547g922kcal44.8g71.8g53.2g7.6g
Valittu annoskoko273g461kcal22.4g35.9g26.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna137g231kcal11.2g18g13.3g1.9g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853