Herkullinen tonnikalakastike

1. Pilko paprika, purjo ja valkosipuli.

2. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pannulle ja kuullota pilkotut paprikat, purjot sekä valkosipuli siinä.

3. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pois ja lisää molemmat tonnikalat pannulle.

4. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre.

5. Lisää mausteet ja sekoita.

6. Anna hautua kannen alla n. 5min.

Tarjoile spagetin kanssa.

Halutessasi voit vielä lisätä annoksen päälle aurajuustoa ja on hyvvää!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen22g5.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0g0.5g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g102g163kcal23.4g0g8.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)116g41kcal1.2g8g0.6g1.6g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4.7g3.5kcal0.2g0.6g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana548g447kcal51.6g22.2g17.6g5.6g
Valittu annoskoko274g224kcal25.8g11.1g8.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna137g112kcal12.9g5.6g4.4g1.4g
Arvot/100g100g82kcal9.4g4.1g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144011