Soijabolognesekastike, laktoositon ja vähärasvainen

2 kpl/ 200g sipulia
500g tomaattimurskaa (euroshopper)
500 g tummaa soijarouhetta (soyapetit)
1dl 4% kasvisrasvasekoite, laktoositon (Pirkka)
4 kpl/ 15g valkosipulinkynttä
1 tl sokeria
1 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl soijakastiketta
(suolaa)
(raejuustoa lisukkeeksi)

keittoaika n.15 min
Pilko sipulit ja paista öljyssä,
lisää tommaattimurska ja vettä tarpeenmukaan,
purista valkosipulit mukaan,
lisää tumma
mausta soijakastikkeella, suolalla ja sokerilla

sopii myös keitettyjen perunoiden kanssa.

Lisuukkeeksi suosittelen raejuustoa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g16g50kcal8.1g4.4g0.1g2.5g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)156g47kcal1.6g6.3g0.6g0.3g
Laktoositon kasvisrasvasekoite 4% (Pirkka), annos 200g31g19kcal0.3g1.6g1.3g0g
Sokeri 1.2g5.1kcal0g1.2g0g0g
Soijakastike 5.6g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana547g305kcal22.2g34g6.6g7.8g
Valittu annoskoko274g152kcal11.1g17g3.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna137g76kcal5.6g8.5g1.7g2g
Arvot/100g100g56kcal4.1g6.2g1.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181109