Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 63g124kcal18.3g0g5.6g0g
Siankylki, raaka16g50kcal2.3g0g4.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 78g59kcal1.5g12.1g0.2g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Palsternakka 23g15kcal0.1g2.8g0.1g1.1g
Paprika keltainen 27g8kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Paprika vihreä 27g5.6kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi5.2g14kcal0.5g0.4g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana547g573kcal46.8g38.6g23.8g7.4g
Valittu annoskoko274g286kcal23.4g19.3g11.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna137g143kcal11.7g9.7g6g1.9g
Arvot/100g100g105kcal8.5g7.1g4.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933