Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g75g99kcal15.7g0g3.7g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g75g149kcal15g0g9.7g0g
Margariini, Pirkka0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli19g56kcal0.7g0.8g5.6g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%38g60kcal1g1g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana548g749kcal65g4.6g51g0.4g
Valittu annoskoko274g375kcal32.5g2.3g25.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna137g187kcal16.3g1.2g12.8g0.1g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355720