Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore66g6.6kcal0.4g1.1g0.1g0.5g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g55g14kcal0.7g2.3g0.1g0g
Hunajameloni kuorittu 33g12kcal0.2g2.6g0g0.3g
Cantaloupe meloni33g6.6kcal0.2g1.3g0g0.3g
Purjosipuli 11g2.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Viinietikka balsami4.9g1.7kcal0g0g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Paprika punainen 6.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 5.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana548g172kcal4g16.6g9.2g3g
Valittu annoskoko274g86kcal2g8.3g4.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna137g43kcal1g4.2g2.3g0.8g
Arvot/100g100g31kcal0.7g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276552