Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g56g186kcal9g34.9g1.1g3.4g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto28g79kcal5.3g0g6.2g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.5g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)70g21kcal0.7g4.2g0.1g0.7g
Jauhelihamauste, annos 15g0.7g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g56g96kcal10.7g0g5.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana547g814kcal52.8g82.2g29.2g9.6g
Valittu annoskoko274g407kcal26.4g41.1g14.6g4.8g
Annoskoko puolitettuna137g203kcal13.2g20.6g7.3g2.4g
Arvot/100g100g149kcal9.6g15g5.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957