Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 700g126kcal3.9g17.5g2.8g4.9g
Peruna, keskikokoinen 60g700g420kcal10.5g91g0.7g6.3g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g700g1038kcal141.9g12g45.4g0g
Fetajuusto (Pirkka)350g963kcal56g3.5g80.5g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)140g42kcal1.4g5.6g0.6g0.3g
Smetana, rasvaa n. 40 % 140g546kcal3g3.1g58.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5460g6269kcal433.4g265.4g377.6g23g
Valittu annoskoko2730g3135kcal216.7g132.7g188.8g11.5g
Annoskoko puolitettuna1365g1567kcal108.4g66.4g94.4g5.8g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772