Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis932g1044kcal205g0g28g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g210kcal0g0g23.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 70g240kcal7.1g48.9g0.8g2.4g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g23g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g23g17kcal1g3g0g0g
Ketsuppi, Heinz82g84kcal0.7g19.6g0.1g1g
Sinappinen salaatinkastike pirkka35g115kcal3.3g2.7g11.5g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 1514g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu23g24kcal1.8g3.8g0.1g0.5g
Valkopippuri 4.7g13kcal0.5g2g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5460g3496kcal438.8g160.2g128g11.4g
Valittu annoskoko2730g1748kcal219.4g80.1g64g5.7g
Annoskoko puolitettuna1365g874kcal109.7g40.1g32g2.9g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859