Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1124g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali300g63kcal3.6g10.2g0.6g6.3g
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.6g
Palsternakka 112g72kcal0.6g13.3g0.4g5.1g
Selleri, annos 50g112g16kcal1.1g3.4g0g0g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Paistijauheliha 10%300g509kcal59.9g0g30g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr17g46kcal1.3g1.6g4g0.3g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g292g117kcal5g24g0.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g23g17kcal1.7g2.1g0.1g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5472g1982kcal155.2g159.4g72.6g44g
Valittu annoskoko2736g991kcal77.6g79.7g36.3g22g
Annoskoko puolitettuna1368g496kcal38.8g39.9g18.2g11g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125712