Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 980g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 26g106kcal0g26.1g0g0g
Hiiva, 50g163g100kcal21.4g1.8g0.7g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g490g2365kcal120g163.1g141g139.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1061g3641kcal108.1g742.8g12.7g37.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5472g12424kcal499g1867.6g308.8g352.4g
Valittu annoskoko2736g6212kcal249.5g933.8g154.4g176.2g
Annoskoko puolitettuna1368g3106kcal124.8g466.9g77.2g88.1g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453