Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1280g2125kcal243.2g0g128g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g960g269kcal10.6g49g2.9g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g320g1117kcal22.4g64g86.4g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g64g262kcal4.5g1.3g18.6g0g
Ketsuppi, Felix32g29kcal0.3g6.7g0.2g0g
Salsa medium (Rainbow)80g20kcal0.9g3.4g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5472g7643kcal563.8g248.8g472.6g2.4g
Valittu annoskoko2736g3822kcal281.9g124.4g236.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna1368g1911kcal141g62.2g118.2g0.6g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006